Чланови Савета за спорт и омладину прихватили су на данашњој седници Извештај о реализацији Програма коришћења средстава за обезбеђење услова за несметано обављање делатности Јавног предузећа „Спортски и пословни центар Војводина“ Нови Сад за 2022. годину, као и Извештај о реализацији Програма инвестиционих активности Јавног предузећа „Спортски и пословни центар Војводина“ Нови Сад за 2022. годину и упутили их Скупштини Града Новог Сада на разматрање.

Према првом Ивештају, за реализацију Програма коришћења средстава за обезбеђење услова за несметано обављање делатности обезбеђено је 30 милиона динара, које је распоређено на обавезе по рачунима за електричну енергију, гас и фреон.

Према Извештају о реализацији Програма инвестиционих активности Спортског и пословни центар „Војводина“ Нови Сад за претходну годину, планирана средства из буџета Града Новог Сада за капиталне субвенције у износу од 39.000.000 динара, распоређена су на реконструкцију постројења за припрему базенске воде дечијег и средњег базена СЦ „Сајмиште“ у износу од 34.735.600,80 динара и набавку спортског семафора за потребе затвореног базена Спенса у износу од 3.570.000 динара.

О прихваћеним предлозима расправљаће одборнице и одборници на наредној седници Скупштине Града Новог Сада.