Седница Скупштине Града Новог Сада одржаће се сутра са почетком у 10 часова у Великој сали новосадске Скупштине. На предложенoм Дневном реду 38. седнице налази се  18. тачака, а највећи број њих тиче се комуналних тема и кадровских решења.

На предложеном Дневном реду налазе се извештаји о реализацији програма у оквиру делатности ЈП „Спортски и пословни центар Војводина“ за 2022. годину, те извештај о реализацији Програма инвестиционих активности ЈКП „Пут“, такође за прошлу годину. Међу тачкама коjе се тичу комуналних тема јесте и Програм инвестиционих активности у циљу одржавања чистоће на јавним површинама за 2023. годину, који предвиђа набавку два камиона аутосмећара, три аутоцистерне и аутоподизача.

Поред поменутих, пред одборницама и одборницима ће се наћи и тачке из области урбанизма, међу којима су Предлог одлуке о изради измена и допуна Плана детаљне регулације Универзитетског комплекса у Новом Саду, али и Решење о рушењу објекта који се налази у Улици Бате Бркића.

На предложеном дневном реду сутрашње седнице налазе се и тачке о давању на коришћење непокретности у јавној својини Новог Сада Градској библиотеци, али и АП Војводини, за потребе Дома здравља „Нови Сад“.

На Дневном реду наћи ће се и кадровска решења, оставка и именовање члана Градског већа, потом директора ЈКП „Водовода и канализације“ и директора ЈКП „Тржница“.

Седница Скупштине Града Новог Сада одржаће се у Великој сали Скупштине, а почетак је заказан за 10 часова.