Градска изборна комисија је на 101. седници, одржаној 17. маја 2024. године, донела Одлуку о утврђивању Збирне изборне листе, затим Одлуку о утврђивању изгледа и боје гласачког листића и контролног листа за проверу исправности гласачке кутије на изборима за одборнике Скупштине Града Новог Сада, расписаним за 2. јун 2024. године, Одлуку о Обрасцу потврде о изборном праву за гласање ван бирачког места и Закључак којим се констатује који подносиоци проглашених изборних листа имају право на покриће трошкова изборне кампање.

Комисија је на 101. седници донела решења за именовање члана и заменика члана Градске изборне комисије Града Новог Сада у проширеном саставу и то, Коалиције ВОЛИМ НОВИ САД – Српски покрет Двери, Ивана Стојановић – Народна странка, Александар Максимовић – Покрет Живим за Србију, др Јована Стојковић, затим Групе грађана НОВИ САД ГЛАВНИ ГРАД ВОЈВОДИНЕ – ПОКРЕТ АУТОНОМИЈА – АЛЕКСАНДАР ОЏИЋ и политичке странке Доста је било.

На 101. седници усвојени су записници са 99. и 100. седнице Градске изборне комисије.