Чланови Градске изборне комисије на 43. седници, одржаној 15. јуна 2020. године упознати су са Решењем Управног суда по жалби Групе грађана “ДОСТА ЈЕ БИЛО – САША РАДУЛОВИЋ”, којим се поменута жалба одбацује, и донели Решење о измени Решења о утврђивању Збирне изборне листе кандидата за одборнике Скупштине Града Новог Сада. Према Решењу о измени, на Збирној листи су следеће листе:
1. АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ – ЗА НАШУ ДЕЦУ.
2. ИВИЦА ДАЧИЋ – “Социјалистичка партија Србије (СПС), Јединствена Србија (ЈС) – Драган Марковић Палма”
3. Др ВОЈИСЛАВ ШЕШЕЉ – СРПСКА РАДИКАЛНА СТРАНКА
4. САСВИМ ДРУГА ПРИЧА – НОВОСАЂАНИ
5. ВОЈВОЂАНСКИ ФРОНТ – уједињени за демократски Нови Сад (Лига социјалдемократа Војводине, Војвођанска партија, Заједно за Војводину)
6. Vajdasági Magyar Szövetség – Pásztor István – Савез војвођанских Мађара – Иштван Пастор
7. ИСТИНА – ADAVIERA – ИВАНА ВУЈАСИН
8. НЕК МАСКЕ ПАДНУ – Зелена странка – Нова странка
9. МЕТЛА 2020
10. РУСКА СТРАНКА
11. Ратни ветерани за Србију-Vojnovi veterani pre Srbsko
12. АЛЕКСАНДАР ШАПИЋ – ПОБЕДА ЗА НОВИ САД
13. ЗДРАВА СТРАНА ГРАДА

На данашњој седници такође је донето Решење о утврђивању броја гласачких листића. За гласање на изборима за одборнике Скупштине Града Новог Сада штампаће се 333.638 гласачких листића, од чега ће 998 листића, што је 0,3% од укупног броја, бити резервни. Комисија је донела и Одлуку о облику и изгледу гласачког листића, контролног листа и осталог изборног материјала. Гласачки листић штампаће се на папиру резедо боје (Pantone 317 U), формата А3, заштићним воденим жигом на целој површини, оверен печатом Градске изборне комисије на средини доњег дела гласачког листића.

На седници je донет Закључак о одређивању овлашћених лица ГИК-а за контролу припреме за штампање и штампање изборног материјала, као и о образовању радних група које ће присуствовати радњама у вези са припремом за штампу и штампању изборног материјала и сачињавању одоговарајућих Записника и Извештаја.