Чланови Савета за комуналне делатности су на данас одржаној седници већином гласова усвојили Извештај о реализацији Програма пословања Јавног комуналног предузећа „Паркинг сервис“ Нови Сад за 2020. годину са Финансијским извештајем Јавног комуналног предузећа „Паркинг сервис“ Нови Сад за 2020. годину и Извештај о реализацији Програма пословања Јавног градског саобраћајног предузећа „Нови Сад“ Нови Сад за 2020. годину, са Финансијским извештајем Јавног градског саобраћајног предузећа “Нови Сад” Нови Сад за 2020. годину.

На данашњој седници Савет је прихватио Предлог решења о давању сагласности на Одлуку Надзорног одбора Јавног комуналног предузећа „Паркинг сервис“ Нови Сад о расподели добити за 2020. годину, Предлог решења о давању сагласности на Извештај о раду и завршни рачун Агенције за енергетику Града Новог Сада за 2020. годину, Предлог решења о давању сагласности на Одлуку о изменама Програма пословања Јавног комуналног предузећа „Чистоћа“ Нови Сад за 2021. годину, као и предлоге решења о именовању директора јавно комуналних предузећа и то,  „Новосадске топлане“, „Стана“ и „Тржнице“.

О усвојеним извештајима и предлозима расправљаће одборнице и одборници на наредној седници градског парламента заказаној за 22. јул.