Комисији за представке и предлоге данас се обратило неколико суграђанки и суграђана како би у непосредном разговору указали на своје проблеме и затражили њихово решавање.

Група грађана изнела је проблем у вези са куповином станова и локала у Пашићевој улици, на парцели која је у међувремену променила власника, па су приморани да траже решење у вези са имовинско-правним односима.

Писмену представку, заједно са петицијом, поднели су грађани улица Николе Тесле, Уроша Предића, др Милана Петровића и Ђорђа Бешлина са захтевом да се што пре реши проблем атмосферске канализације у њиховим улицама. Према њиховим наводима, након обилнијих падавина у тим улицама се ствара језеро, долази до изливања канализације и плављења подрума и дворишта, а пролазак пешацима, па чак и моторним возилима, је готово немогућ.

Становници улица Стевана Синђелића, Палићке и Цетињске обратили су се са захтевом за изградњу јавног осветљења, јер је, према њиховим речима, на предметном локалитету угрожена безбедност деце, нарочито у зимском периоду.

Чланови Комисије разматрали су и одговоре од надлежних институција добијене на раније упућене представке грађана, које ће упутити на адресе подносилаца представки.