Чланови Савета за спорт и омладину на данас одржаној седници једногласно су прихватили Предлог одлуке о Програму инвестиционих активности Јавног предузећа “Спортски и пословни центар Војводина” Нови Сад за 2022. годину.

Како је на данашњој седници речено, за реализацију овог Програма планирана су средства из буџета Града Новог Сада за 2022. годину – капиталне субвенције у износу од 159 милиона динара, а којим је обухваћена реконструкција постројења за припрему базенске воде дечијег и средњег базена СЦ ,,Сајмиште“ у износу од 35 милиона динара без ПДВ-а, израда пројектно техничке и инвестиционе документације за доградњу и реконструкцију објекта ЈП „Спортски и пословни центар Војводина“ Нови Сад до нивоа пројекта за грађевинску дозволу у износу од 120 милиона динара са ПДВ-ом и набавка спортског семафора за потребе затвореног базена у износу од 4 милиона динара без ПДВ-а.

Прихваћени Предлог одлуке упућена је Скупштини Града Новог Сада на даље разматрање о којој ће одборници расправљати на седници заказаној за 22. децембар.