На данашњој седници Комисије за представке и предлоге разматрано је неколико представки које су грађани упутили овој Комисији писаним путем.

Житељи насеља Шумице обратили су се питањем када ће њихово насеље добити водовод и канализацију. Према њиховим наводима, у том делу града дозвољава се градња мањих стамбених зграда, а питање водовода и канализације још увек није решено.

Становници Улице Доситеја Обрадовића у Руменци својом представком захтевају асфалтирање њихове улице, јер, како наводе, у тој улици се налази десетак изграђених стамбених објеката, имају канализациону мрежу и струју, али су једина улица која није асфалтирана.

Група грађана који живе у Улици Јанка Чмелика, поред вртића „Весели возић“ указала је на проблем небезбедности деце која се на том простору играју. Наиме, према њиховим речима, дечије игралиште које се налази поред тог вртића у веома је лошем стању, руинирано је и поломљено. Како наводе, последњи пут је реновирано пре више од десет година. Они наглашавају да се ту окупља веома велики број деце, па се плаше за њихову безбедност. Такође су указали и на потребу постављања успоривача брзине на том делу, јер је саобраћај фреквентан, а деца често претрчавају улицу.

Чланице и чланови Комисије за представке и предлоге једногласно су се сагласили да се све пристигле представке упуте надлежним градским управама и јавним комуналним предузећима, како би их размотрили и у што краћем року одговорили на њих.