Новосађани су и данас имали прилику да се својим представкама непосредно обрате Комисији за представке и предлоге Скупштине Града Новог Сада и да на тај начин укажу надлежнима на своје проблеме.

Према речима суграђанке станари зграде у Балзаковој улици број 36 имају проблем са безбедношћу пролазника и деце која се ту играју, јер је са њихове зграде отпао део фасаде. То се десило већ неколико пута, па они страхују да ће се неко повредити. Чланице и чланови Комисије су се сагласили да треба проверити у чијој је надлежности решавање овог проблема, те да ће одговорити на адресу ове суграђанке.

На седници Комисије разматрани су и пристигли одговори на раније поднете представке.

На писану представку житеља Тицанове улице, којом се обратиo Комисији да би указаo на стање канализације у својој улици, пошто се канализација излива после сваке веће кише, одговорили су надлежни из Јавног комуналног предузећа „Водовод и канализација“. У њиховом одговору се каже да су њихове екипе свакодневно на терену и да се чишћење сливника ради сукцесивно. Стога сви грађани који имају проблем те врсте, могу бесплатним позивом Контакт центра овог предузећа пријавити загушен сливник како би екипе одмах реаговале.